Daguitstap

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 23 juni 2018 07u00 - 23u59
Kerk Beigem - ZEVENSTERRE , 1852 BEIGEM
Dit jaar zal de tweede daguitstap van De Oud-Soldaten en Landelijke Gilde Beigem plaatsvinden op zaterdag 23 juni. Ditmaal bezoeken we de mergelgrotten te Kanne, het fort van Eben-Emael en Maastricht.
Na een verzorgd ontbijtbuffet te Riemst zetten we onze reis verder naar het pittoreske dorpje Kanne. Hier beleven we onder leiding van een ervaren gids een geweldige en leerrijke tocht doorheen de mergelgrotten waar we ook een grottenbiertje of een fris  alternatief aangeboden krijgen! 
Draag goede wandelschoenen en trek wat warms aan. De temperatuur in de grotten ligt aanzienlijk lager dan de buitentemperatuur.  
Onze volgende bestemming werd ooit het ‘oninneembare fort’ genoemd, de reus onder de forten ‘Het fort van Eben-Emael’. Deze enorme bunker nabij Maastricht is absoluut een bezoek waard! Een gids neemt je mee door het complex waar zich een hele bijzondere geschiedenis heeft afgespeeld.  Na deze twee boeiende bezoeken rijden we naar Maastricht waar we gedurende een  tweetal uurtjes vrij kunnen genieten. Maastricht heeft veel te bieden. Een boottocht over de Maas, een gezellig terrasje, een historische stadswandeling….  Omstreeks 18 uur wordt er terug halt gehouden in Riemst om te genieten van een  welverdiend driegangenmenu. Als hoofdschotel is er de keuze tussen vis en vlees.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Koninklijke Maatschappij De Oud Soldaten van Beigem
Meer weten?
Prijs
€ 60,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten