Provinciale quiz Vlaams-Brabant

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 22 maart 2014 19u30 - 23u00
Gemeenschapscentrum Gerald Walschap - SINT-JOZEFSTRAAT 44, 1840 LONDERZEEL
Zin om je algemene kennis eens te testen, om het op te nemen tegen een gilde van de andere kant van de provincie? Wil je als winnaar de fantastische wisselbeker mee naar huis nemen of wil je er gewoon een gezellige avond van maken?
Zin om je algemene kennis eens te testen, om het op te nemen tegen een gilde van de andere kant van de provincie? Wil je als winnaar de fantastische wisselbeker mee naar huis nemen of wil je er gewoon een gezellige avond van maken? Vorm snel een groepje van 4 personen en kom naar onze PROVINCIALE QUIZ! 

Quizploegen kunnen bestaan uit leden en bestuursleden van je gilde. Neem zeker eens een kijkje op www.landelijkegilden.be, blader nog even door de laatste editie van Nest … het kan allemaal van pas komen bij het beantwoorden van de vragen. Quizervaring is niet vereist. Graag tot dan!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Beigem
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
Prijs is per vier personen! Inschrijven kan bij Elke Ceyssens (016 28 60 23 of elke.ceyssens@landelijkegilden.be). Je inschrijving is geldig na storting via BE55 7390 0930 6644 (met vermelding van activiteit en naam van gilde).
Reservatie
Inschrijven is mogelijk tot maandag 17 maart 2014.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 28 60 23

Meer activiteiten